Nyomásmérő áruház

Nyomásmérő áruház

Nyomásmérő áruház

GYIK

Nem, a Wika és a Jako cégek által gyártott összes terméket forgalmazzuk. Ezek a katalógusok menü pont vagy a cégek weboldalán találhatók.

Igen, áraink tartalmazzák az általános forgalmi adót, azaz bruttóban értendőek.

Nem lehet hitelesíteni a nyomásmérőket. Korm. rendelet szerint 2001.01.01- től a nyomásmérők hitelesítési kötelezettsége megszűnt. A nyomásmérőket kalibráltatni lehet.

Kalibráltatni a kalibrálás menüpont alatt lehet. Ki kell választani a megfelelő nyomástartományt és a darabszámot. A megrendelést követően az MKEH (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal)-nál történik, 3-4 munkanapot vesz igénybe.

A megrendelésnél csak be kel írni a megjegyzés mezőbe, hogy glicerin vagy szilikon. Ha véletlenül ez kimaradna akkor a rendelés feldolgozásánál felvesszük önnel a kapcsolatot.

Az AKCIÓK menüpontban a raktárban beragadt, már nem gyártott, korlátozott db számú termékek találhatók.

A vásárlás menete ugyan az mint bármelyik más web áruházban. Regisztrálás után a kiválasztott terméket/eket darabszám megjelölést követően a kosárba rakja a rendszer, majd ha már nem szeretne több terméket vásárolni kattintson a tovább a pénztárhoz menüre. Ezt követően megadja szállítási címet és a szállítás módját, valamint kiválasztja a felkínált lehetőségek közül a fizetés típusát és elküldi a megrendelést.