NyomásmérőáruházGYIK


Csak a Webshopban lévő termékeket forgalmazzuk ?
Nem, a Wika és a Jako cégek által gyártott összes terméket forgalmazzuk. Ezek a katalógusok menü pont vagy a cégek weboldalán találhatók.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t ?
Igen, áraink tartalmazzák az általános forgalmi adót, azaz bruttóban értendőek.

Lehet -e hitelesíteni a nyomásmérőket?
Nem lehet hitelesíteni  a nyomásmérőket. Korm. rendelet szerint 2001.01.01- től a nyomásmérők hitelesítési  kötelezettsége megszűnt. A nyomásmérőket kalibráltatni lehet.

Hogyan lehet kalibráltatni? Hol történik a kalibrálás?
Kalibráltatni a kalibrálás menüpont alatt lehet. Ki kell választani a megfelelő nyomástartományt és a darabszámot. A megrendelést követően  az MKEH (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal)-nál történik, 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Hogyan lehet kiválasztani a WIKA 233.50. termékeknél hogy glicerinnel vagy szilikonnal legyen fel töltve?
A megrendelésnél csak be kel írni a megjegyzés mezőbe, hogy glicerin vagy szilikon. Ha véletlenül ez kimaradna akkor a rendelés feldolgozásánál felvesszük önnel a kapcsolatot.

Mik találhatok az AKCIÓK menüpont alatt ?
Az AKCIÓK menüpontban a raktárban beragadt, már nem gyártott, korlátozott db számú termékek találhatók.

Hogyan lehet vásárolni a Webshopban?
A vásárlás menete ugyan az mint bármelyik más web áruházban. Regisztrálás után a kiválasztott terméket/eket darabszám megjelölést követően a kosárba rakja a rendszer, majd ha már nem szeretne több terméket vásárolni kattintson a tovább a pénztárhoz menüre. Ezt követően megadja szállítási címet és a szállítás módját, valamint kiválasztja a felkínált lehetőségek közül a fizetés típusát és elküldi a megrendelést.